Vapaan hiihtotekniikka perusteet ti. 15.2.2022 klo. 18:00-19:30 Kokkola

22,50 

Tule parantamaan hiihtotekniikkasi ja opi nauttimaan hiihdon hurmasta!

Tämä hiihtotekniikka ilta toteutetaan Kokkolan Köykärillä ti. 15.2.2022 klo. 18:00-19:30. Lumitilanteen vuoksi varapaikkana Santahaka.

Hiihdon tekniikka illat sopivat, aloittelijalle ja kunto hiihtäjille, jotka haluavat parantaa tekniikkaa, saada hiihtoa vauhdikkaammaksi ja löytää hiihtämiseen helppoutta. Tekniikat opetellaan vaiheittain ja käymme jokaisella tekniikka illalla läpi kaikki eri hiihtotekniikat kyseisestä hiihto tyylistä. Osallistumalla useampaan hiihtotekniikka iltaan, tulee mukavasti kertausta ja ennätät saada myös enemmän henkilökohtaista palautetta sekä opastusta.

Ohjaajana kokenut maastohiihto -ja kestävyysvalmentaja Anu Junnila.

9 varastossa

Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Ilmoittautumis -ja peruutusehdot:

  • Osallistujat saavat infoviestin sähköpostiin pari päivää ennen tapahtumaa.
  • Mikäli haluat maksaa osallistumisen liikuntaeduilla ole yhteydessä; anu@huippumoodi.com ennakkoon sillä silloin ilmoittautuminen tehdään sähköpostilla ko. osoitteeseen ei verkkokaupan (tätä) kautta.
  • Ilmoittautuminen on sitova.
  • Sairastumistapauksissa ole yhteydessä anu@huippumoodi.com tällöin lääkärintodistusta vastaan paikan voi perua (palautamme osallistumismaksun korttimaksuissa, liikuntaedulla palautusta ei voi tehdä) tai ilman todistusta siirtää seuraavaan vastaavaan ryhmään tai siirtää kaverille/tuttavalle.
  • Mikäli ryhmä peruuntuu säätilanteen vuoksi (latuja ei ole) osallistumismaksut palautetaan.
  • Pakkasraja on -15 astetta. Mikäli tämä tulee esteeksi, ajankohta siirtyy ja uusi ajankohta tiedotetaan hyvissä ajoin ennakkoon.
  • Ilmoittautuminen sulkeutuu, kun ryhmä on täynnä. Yhdelle kerralle otetaan maksimissaan 10 osallistujaa. Varasijoille voi ilmoittautua sähköpostilla: anu@huippumoodi.com
  • Jokainen osallistuja osallistuu tapahtumaan omalla vastuullaan. Järjestäjä ei vakuuta osallistujia tapahtuman osalta.
  • Noudatamme yleisiä korona oheistuksia tapahtuman osalta ja pidätämme oikeuden täten muuttaa tapahtumaa, mikäli yleiset ohjeistukset niin vaativat, tältä osin olemme aina yhteydessä tarpeen mukaan osallistujiin ennakkoon.