Vapaan hiihdon tekniikkalounas ke. 9.2 klo. 11:45-12:45 Kempele

17,50 

Tule hakemaan vinkit tekniikkasi parantamiseen ja hiihtosi taloudelliseksi saamiseen!

Tämä tekniikkalounas kerta toteutetaan Kempeleen Köykkyrissä ke. 9.2.2022 klo. 11:45-12:45. Lumitilanteen vuoksi varapaikkana Sankivaaran ensilumenlatu.

Tekniikkalounas sopii kaiken tasoisille hiihtäjille! Harjoittelemme tekniikasta ydinkohtia ja saat vinkit miten hiihtosi muuttuu helpommaksi ja kevyemmäksi tekniikkaa parantamalla. Tämä on hyvä startti aloittelijalle, oiva lisä kuntohiihtäjälle joka on jo mahdollisesti käynyt perusteet ryhmän tai kokeneemmalle hiihtäjälle jonkin tietyn asian parantamiseen. Osallistujien toiveet otetaan huomioon ja tunnin aikana pysytään paljon liikkeessä ladulla sekä valmentaja on ohjaamassa/antamassa vinkkejä koko ajan. Toki välillä pysähdellään käymään porukalla jokin tietty asia tekniikasta läpi.

Tämän ennättää käydä vaikka työpäivän aikana, jos on mahdollisuus joustaa työajoissa tai käyttää lounastuntia tähän tai esim. vuorotyöntekijälle hyvä vaihtoehto.

Ohjaajana kokenut maastohiihto -ja kestävyysvalmentaja Anu Junnila.

8 varastossa

Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Ilmoittautumis -ja peruutusehdot:

  • Osallistujat saavat infoviestin sähköpostiin pari päivää ennen tapahtumaa.
  • Mikäli haluat maksaa osallistumisen liikuntaeduilla ole yhteydessä; anu@huippumoodi.com ennakkoon sillä silloin ilmoittautuminen tehdään sähköpostilla ko. osoitteeseen ei verkkokaupan (tätä) kautta.
  • Ilmoittautuminen on sitova.
  • Sairastumistapauksissa ole yhteydessä anu@huippumoodi.com tällöin lääkärintodistusta vastaan paikan voi perua (palautamme osallistumismaksun korttimaksuissa, liikuntaedulla palautusta ei voi tehdä) tai ilman todistusta siirtää seuraavaan vastaavaan ryhmään tai siirtää kaverille/tuttavalle.
  • Mikäli ryhmä peruuntuu säätilanteen vuoksi (latuja ei ole) osallistumismaksut palautetaan.
  • Pakkasraja on -15 astetta. Mikäli tämä tulee esteeksi, ajankohta siirtyy ja uusi ajankohta tiedotetaan hyvissä ajoin ennakkoon.
  • Ilmoittautuminen sulkeutuu, kun ryhmä on täynnä. Yhdelle kerralle otetaan maksimissaan 10 osallistujaa. Varasijoille voi ilmoittautua sähköpostilla: anu@huippumoodi.com
  • Jokainen osallistuja osallistuu tapahtumaan omalla vastuullaan. Järjestäjä ei vakuuta osallistujia tapahtuman osalta.
  • Noudatamme yleisiä korona oheistuksia tapahtuman osalta ja pidätämme oikeuden täten muuttaa tapahtumaa, mikäli yleiset ohjeistukset niin vaativat, tältä osin olemme aina yhteydessä tarpeen mukaan osallistujiin ennakkoon.