Torq Hydration Drink -nesteytysjuoma (Lemon)

11,90 

Lemon -makuinen Torq Hydration Drink -nesteytysjuoma on erittäin kevyesti maustettua juomaseos, joka on suunniteltu optimoimaan nesteiden ja elektrolyyttien kuljetus suorituksen aikana.

1 varastossa

Kuvaus

Torq Hydration Drink -nesteytysjuoma

Torq Hydration Drink -nesteytysjuoma, tunnetaan aiemmin Torq Hypotonic -nimellä, on koostumukseltaan sama tuote, vaikka nimi on muuttunut.

Torq Hydration on edistyksellinen nesteytysjuoma, joka on erityisesti tarkoitettu optimoimaan nesteytystä silloin, kun suoritus on vain tunnin mittainen ja odotettavissa on voimakasta hikoilua. Jos suoritus on pidempi, suosittelemme tällöin käyttämään Torq Energy Drink -juomaa, joka on osa Torq Fuelling Systemia ja tarkoitettu pidempikestoisiin suorituksiin.

Torq Hydration 10 x annospakkaus

Jokainen Hydration -annos sisältää vain 15 grammaa (0,5 TORQ-yksikköä) hiilihydraattia, joten se on erittäin kevyt kalorien suhteen (60 kCal / 500 ml), mikä tarkoittaa, että optimaalisen energiatankkauksen saavuttaminen pidemmäksi ajaksi pelkästään tämän tuotteen avulla on yksinkertaisesti mahdotonta! Siksi on välttämätöntä, että pidemmissä suorituksissa nautit Torq Fuelling Systemin tuotteita, että saat energiaa tarpeeksi.

Torq Hydration Drink -nesteytysjuoma toimii kuitenkin lyhyissä ja kevyissä suorituksissa paremmin kuin esimerkiksi pelkkä vesi.

Nesteen nauttiminen suorituksen aikana on kuitenkin tärkeää. Jotta neste auttaa meitä suorituksen aikana tehokaasti, sen on imeydyttävä nopeasti elimistöön. Torq Hydration Drinkin 15 grammaa hiilihydraattia antavat sinulle kuitenkin suorituksen aikana hyvän piristysruiskeen ja riittävästi energiaa kevyempään tekemiseen. Energiatasot on kuitenkin hyvä säilyttää aina oli suoritus millainen tahansa.

Pelkkä vesi aiheuttaa turvotusta huonon imeytymisen vuoksi ja se tukahduttaa myös janorefleksin, mikä vähentää halua juomiseen. Se myös stimuloi virtsaneritystä, ja siksi neste pysyy tehottomasti kehossa. Torq Hydration Drink -juomassa olevat hiilihydraatit ja elektrolyytit poistavat kaikki nämä ongelmat.

Kaikki TORQ-tuotteet on suositeltavia vegaaneille, mutta tämä tuote on vegaaninen. Tunnistat kaikki verkkokaupassamme olevat vegaaniset tuotteet tästä logosta:

vegaaninen tuote