Torq Energy Gel -energiageeli (Rhubarb & Custard)

2,90 

Rhubarb & Custard -makuinen Torq Energy Gel -energiageeli on pehmeän suussa sulava ja luonnollinen, lisäaineeton ja vegaaninen.

11 varastossa

Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Torq Energy Gel -energiageeli

Torq Energy Gel -energiageelien erinomaisen maun tekevät niiden luonnolliset aromit. Sen lisäksi Torq-geelit ovat koostumukseltaan silkkisen pehmeitä, joten niitä on miellyttävä nauttia suorituksessa ja harjoituksessa.

Torq-geeleissä ei ole mitään lisättyjä aineita – kaikki maku ja geelien erinomainen energiapitoisuus tulee suoraan luonnosta, luonnon omista raaka-aineista. Torq-geelit ovat myös reilun kaupan mukaan tuotettuja ja ne ovat täysin vegaanisia.

Energy Gel -geeli on suunniteltu erittäin tarkasti antamaan sinulle sen energian suorituksen aikana, mitä juuri tarvitset. Torq Gel -geelien ainutlaatuinen sekoitus hiilihydraatteja ja elektolyyttejä antaa lihaksillesi nopeasti tarvittavan energian. Torq Energy Gel -energiageelit on valmistettu maltodektriinin ja fruktoosin suhteella 2:1, joka on tutkitusti kaikkein paras yhdistelmä optimaaliseen energiatankkaukseen.

Koska Torq Energy Gel -energiageelit ovat urheilijoiden kehittämiä, on luonnollista, että urheilijoita on ajateltu viimeisen päälle – Torqin nerokkaan Fuelling system -energiatankkausjärjestelmän avulla sinun ei tarvitse laskea lainkaan, että kuinka paljon tarvitse energiaan nautittavaksi suorituksesi aikana, koska se on laskettu valmiiksi puolestasi: Kaksi tai kolme annosta Torq-energiageeliä, Torq Energy Bar -patukkaa tai Torq Chew -patukkaa tunnin aikana riittää takaamaan riittävän energian – Torq Energy Gel -energiageeleissä sekä kaikissa muissa Torq-tuotteissa on 30 grammaa hiilihydraattia yhdessä annoksessa.

Jos olet pienikokoinen, alle 65 kiloa painava tai tottumaton kestävyysliikkuja, valitse kaksi annosta tunnissa ja jos olet kokeneempi ja isokokoisempi, valitse kolme annosta tunnissa. Lisäksi säätelet Torq Energy Drink -nesteytystuotteiden avulla sään mukaan nestetasoasi, mitä kuumempi keli, sitä enemmän kannattaa juoda.

Torq Energy Gel -energiageeleissä on ajateltu myös luontoa, kun repäiset geelin auki, pienempi roska jää kiinni varsinaiseen geelipakkaukseen. Torq on tuoteperhe, jota ei ole aiemmin nähty – paitsi nyt. Suosittelemme ehdottomasti kokeilemaan Torq-tuotteita, ihastut niihin varmasti!

Kaikki TORQ-tuotteet on suositeltavia vegaaneille, mutta tämä tuote on vegaaninen.