Torq Energy Chew -energiapatukka (Mango)

2,90 

Mangon makuinen Torq Energy Chew -energiapatukka on kuin koostumukseltaan ja maultaan kuin söisit makeisia, mutta ravitsemuksellisesti se on aivan jotain muuta. Se on erinomainen tuote liikuntasuorituksiin!

14 varastossa

Kuvaus

Torq Energy Chew -patukasta saat pitkäkestoisiin liikuntasuorituksiin tarvittavaa energia – Torq Chew kuuluu Torqin mainioon Fuelling System -järjestelmään.

Koska Energy Chew -patukat ovat urheilijoiden kehittämiä, on luonnollista, että urheilijoita on ajateltu viimeisen päälle – Torqin nerokkaan Fuelling System -energiatankkausjärjestelmän avulla sinun ei tarvitse laskea lainkaan, että kuinka paljon tarvitse energiaan nautittavaksi suorituksesi aikana, koska se on laskettu valmiiksi puolestasi: Kaksi tai kolme annosta Torq-geeliä, Torq-patukkaa tai Torq Chew-patukkaa tunnin aikana riittää takaamaan riittävän energian – Energy Chew -energiapatukoissa sekä kaikissa muissa Torq-tuotteissa on 30 grammaa hiilihydraattia yhdessä annoksessa. Jos olet pienikokoinen, alle 65 kiloa painava tai tottumaton kestävyysliikkuja, valitse kaksi annosta tunnissa ja jos olet kokeneempi ja isokokoisempi, valitse kolme annosta tunnissa.

Lisäksi säätelet Torq-nesteytystuotteiden avulla sään mukaan nestetasoasi, mitä kuumempi keli, sitä enemmän kannattaa juoda.

Kaikki TORQ-tuotteet on suositeltavia vegaaneille, mutta tämä tuote on vegaaninen.