Torq Energy Bar -energiapatukka (Organic Juicy mango)

2,90 

Organic Juicy mango -makuinen Torq Energy Bar -energiapatukka on vegaaninen, lisäaineeton ja reilun kaupan periaatteiden mukaan tuotettu energiapatukka, joka antaa riittävästi energiaa suorituksiin.

15 varastossa

Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Energy Bar -patukka on erittäin vähärasvainen ja kostea miellyttävän makuinen pureskeltava energiapatukka – se on suunniteltu antamaan sinulle tarvittavia hiilihydraatteja pitkäkestoisen suorituksen aikana nopeasti ja tehokkaasti.

Koska Torq Energy Bar -patukat ovat urheilijoiden kehittämiä, on luonnollista, että urheilijoita on ajateltu viimeisen päälle – Torqin nerokkaan Fuelling System -energiatankkausjärjestelmän avulla sinun ei tarvitse laskea lainkaan, että kuinka paljon tarvitset energiaa nautittavaksi suorituksesi aikana, koska se on laskettu valmiiksi puolestasi: Kaksi tai kolme annosta Torq-geeliä, Torq-patukkaa tai Torq Chew-patukkaa tunnin aikana riittää takaamaan riittävän energian – Energy Bar -energiapatukoissa sekä kaikissa muissa Torq-tuotteissa on 30 grammaa hiilihydraattia yhdessä annoksessa. Jos olet pienikokoinen, alle 65 kiloa painava tai tottumaton kestävyysliikkuja, valitse kaksi annosta tunnissa ja jos olet kokeneempi ja isokokoisempi, valitse kolme annosta tunnissa.

Lisäksi säätelet Torq-nesteytystuotteiden avulla sään mukaan nestetasoasi, mitä kuumempi keli, sitä enemmän kannattaa juoda.

Kaikki TORQ-tuotteet on suositeltavia vegaaneille, mutta tämä tuote on vegaaninen