Tekniikkaklinikka, perinteinen hiihtotapa (Kokkola) ti. 21.2.2023

25,00 

Aikataulu: ti. 21.2 klo. 18:00-19:30.

HOX! TÄMÄN TALVEN VIIMEINEN RYHMÄ TÄSTÄ RYHMÄSTÄ!

Paikka: Köykärin hiihtostadion, Kokkola. Varapaikka lumitilanteen vuoksi Santahaka/Houraatti.

Kenelle: Aktiivisille kuntohiihtäjille, tavoittellisesti hiihtoa harrastaville.

Tavoitteet: Parantaa teknistä osaamista kaikissa eri tekniikoissa, löytää taloudellisuutta, helpottaa rytmin ja tekniikan vaihdoksia eri maastonkohdissa sekä lisää vauhtia hiihtoon.

Aikaisempi osaaminen: Osaat perusteet eli erotat eri tekniikat (tasatyöntö, yksipotkuinen tasatyöntö ja vuorohiihto) perintisen hiihtotavassa toisistaan ja osaat hiihtään niitä käytännössä tavalla tai toisella.

Kurssi sisältää: 1,5h. ohjattua opetusta samatasoisessa ryhmässä ammattitaitoisen ja kokeneen maastohiihtovalmentajan opetuksessa. Käymme kaikki eri tekniikat läpi erilaisilla tekniikkaharjoituksilla hyödyntäen erilaisia maastonkohtia. Harjoitteita toteutetaan vaihe vaiheelta ja tarpeen mukaan kerrataan.

Opettajana: Anu Junnila, maastohiihtovalmentaja (SHL) ja kestävyysvalmentaja.

Ryhmä käynnistyy mikäli ilmoittautuneita on vähintään 6 henk. Maksimiosallistujamäärä 12 henk.  Ilmoittautuneille lähetetään tarkempi info sähköpostilla hyvissä ajoin ennen tapahtumaa, ilmoittautumisaika päättyy to. 16.2 klo. 15:00. KATSO alta tarkempi ’kuvaus’.

12 varastossa

Kuvaus

Varaus -ja peruutusehdot:

  • Ilmoittautumiset ovat sitovia.
  • Mikäli haluat maksaa liikuntaedulla ilmoittaudu mukaan suoraan sähköpostilla osoitteeseen: anu@huippumoodi.fi ja saat tarkemmat ohjeet liikuntaedulla maksamiseen.
  • Käyttämättä jätettyä kertaa ei korvata, mikäli olet estynyt ko. ajankohtana voit siirtää osallistumisen kaverillesi (tästä oltava aina ennakkoon yhteydessä järjestäjään). Sairastumistapauksissa lääkärintodistuksella voi kerran siitää osallistumisen toiseen ryhmään  tai sovitaan maksun palautuksesta (nämä sovittava aina ennakkoon järjestäjän kanssa).
  • Kurssi toteutuu mikäli ilmoittautuneita on vähintään 6 henkilöä. Maksimi osallistujamäärä on 12 henkilöä.
  • Mikäli vähimmäismäärä ilmoittautumisista ei täyty ja tapahtuma perutaan, maksut palautetaan.

Turvallisuus:

  • Mikäli sairastat jotain toimintakykyysi mahdollisesti vaikuttavaa sairautta (esim. epilepsia, diabetes ole ennakkoon yhteydessä opettajaan, tiedot säilyvät luottamuksellisena).
  • Tapahtuman järjestäjä ei vakuuta osallistujia kurssin aikana eli huolehdi omasta vapaa-ajan vakuutusturvastasi.
  • Pakkasraja tapahtumalle on -20 astetta, mikäli pakkasta on tätä enemmän tullaan osallistujia infoamaan asiasta ja tapahtuma siirretään toiseen ajankohtaan.
  • Lumitilanne, mikäli latuja ei lumitilanteen vuoksi ole osallistujia informoitaan asiasta ja tapahtuma siirretään toiseen ajankohtaan.