Merenneitokurssi kevät 2022, Kokkola

89,00 

Tervetuloa merenneitokurssille! Merenneitouinti on hauska ja monipuolinen vesiliikuntaharrastus, jossa yhdistyy luova liikunta ja uinti -sekä sukellustaidon harjoittelu!

AIKATAULU: Neljän kerran kurssi. Kurssikerrat; Ke. 9.3, Ke. 16.3, Ke. 23.3, Ke. 30.3. Joka kerta klo. 15:30-16:15.

MITÄ: Harjoittelemme monipuolisesti ja hauskalla tavalla turvallisuus huomioiden merenneitouinti taitoja, jossa yhdistyy luovan liikunnan kautta sukellus -ja uintitaitojen harjoittelu. Teemme eri merenneitotemppuja ja eri merenneito uintitekniikoita yhdistelemällä  yksin ja parin kanssa sekä ryhmänä monipuolisia harjoitteita. Pyrstö koostuu erillisestä monoräpylästä ja pyrstökankaasta (voit osallistua omalla tai lainapyrstöllä).

KENELLE: Turvallisuussyistä ja pyrstöllä uimisen vaatimusten vuoksi osallistujalta vaaditaan hyvää uimataitoa väh. 50m. ilman pyrstöä ja varmaa sukellustaitoa väh. 4m. pituussukellus. Soveltuvuus/suositus +6vuotiaista aikuisiin (kaikille uimataitoisille). Voit tulla yksin tai esim. yhdessä kaverin kanssa, hauska harrastus mm. äidille ja tyttärelle yhdessä.

Merenneitouinnin kokeilut toteutetaan isossa altaassa Kokkolan Vesiveijarissa.

HOX!

 • Mikäli et omista omaa pyrstöä varaa lainapyrstö heti ilmoittautumisesti jälkeen sähköposti osoitteesta: anu@huippumoodi.com (mainitse viestissäsi; Ryhmä, nimesi, ikäsi, kengän koko, pituus ja lantion ympärysmitta cm.) Lainapyrstöjä on rajoitettu määrä (12 kpl.) ja pyrimme järjestämään jokaiselle mahdollisimman sopivan pyrstön, pyrstöjä on lasten -ja aikuisten kokoja. Mikäli sähköpostia emme lainapyrstöstä saa, sitä ei osallistujalle varata (tällöin on oltava oma pyrstö osallistumiseen).
 • Lue sivun alalaidasta kuvauksesta tarkasti ilmoittuautumis -ja peruutusehdot.
 • Tapahtumainfo sähköposti lähetetään kaikille osallistujille n. 2vrk. ennen tapahtumaa.

11 varastossa

Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Ilmoittautumis -ja peruutusehdot:

 • Osallistujat saavat infoviestin sähköpostiin pari päivää ennen tapahtumaa.
 • Mikäli haluat maksaa osallistumisen liikuntaeduilla ole yhteydessä; anu@huippumoodi.com ennakkoon, sillä silloin ilmoittautuminen tehdään sähköpostilla ko. osoitteeseen ei verkkokaupan (tätä) kautta.
 • Ilmoittautuminen on sitova.
 • Sairastumistapauksissa ole yhteydessä anu@huippumoodi.com tällöin lääkärintodistusta vastaan paikan voi perua (palautamme osallistumismaksun korttimaksuissa, liikuntaedulla palautusta ei voi tehdä) tai ilman todistusta siirtää seuraavaan vastaavaan ryhmään tai siirtää kaverille/tuttavalle.
 • Mikäli ryhmä peruuntuu koronatilanteen/AVI.n niin vaatiessa/uimahallin mahdollisen koronasulun vuoksi, tällöin osallistumismaksut palautetaan.
 • Ryhmän toteutumiseen vaaditaan vähintään kuusi (6) ilmoittautunutta, mikäli ilmoittautumisia on tätä vähemmän ryhmä perutaan ja osallistumismaksut palautetaan. Ilmoittautumistilannetta voit seurata verkkokaupasta, paikkoja jäljellä (ryhmään otetaan maksimissaan 12 henk.)
 • Ilmoittautuminen sulkeutuu, kun ryhmä on täynnä ja/tai sopivan kokoiset lainapyrstöt on varattu. Yhdelle kerralle otetaan maksimissaan 12 osallistujaa. Varasijoille voi ilmoittautua sähköpostilla: anu@huippumoodi.com
 • Jokainen osallistuja maksaa itse oman uintimaksun uimahalliin saapuessa (uimahallin uintimaksu ei sisälly kokeilukerran osallistumismaksuun).
 • Jokainen osallistuja osallistuu omalla vastuullaan ja vastaa omalta osaltaan omasta vapaa-ajan tapaturmavakuutuksesta eli järjestäjä ei vakuuta osallistujia kokeilukerran osalta.
 • Omat uimalasit ja uimapuku/uimahousut sekä pitkät hiukset on hyvä laittaa kiinni (turvallisuus ja hygianiasyistä).
 • Noudatamme yleisiä korona oheistuksia tapahtuman osalta ja pidätämme oikeuden täten muuttaa tapahtumaa, mikäli yleiset ohjeistukset niin vaativat, tältä osin olemme aina yhteydessä tarpeen mukaan osallistujiin ennakkoon.