Huub Aphotic -uimalasit avoveteen (Aqua)

54,90 

Huub Aphotic -uimalasit ovat avovesiuinnin kunkku! Lasia on nyt kahdenlaista, photochromatic-linsseillä varustetut ja polarisoiduilla linsseillä varustetut.

1 varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Triathlon on todella upea ulkoilmalaji, mutta luonto tuo omat haasteensakin. Auringonvalossa poijulta toiselle suunnistettaessa on mukava nähdä pitkälle eteensä kauniissa vasta-auringossakin. Siinä HuubAphotic-lasien photochromatic-linssit toimivat erittäin hienosti! Linssi muuttaa väriään valon määrän mukaan ja muuttuu noin kahdessa puolessa minuutissa kirkkaasta täysin tummaksi, olosuhteiden niin vaatiessa. Muuttuvan valon suhteen kisassa on näin yksi huolenaihe vähemmän.

Huub Aphotic -lasien uutuus kaudelle 2020 on polarisoidulla linssillä varustetut lasit. Polarisoidut linssit poistavat heijastumia vaakapinnoilta, esimerkiksi veden pinnasta. Polarisoivat linssit auttavat näkemään paremmin veden pinnan alla. Polarisoidulla linssillä varustettu Huub Aphotic -lasia on saatavilla kahdessa eri värissä, oranssina ja vihreänä.

Koskaan uimalasit eivät poista mahdollisuutta saada kokea kisan tiimellyksessä kilpakumppanin potku laseihin. Jos niin kuitenkin käy, Aphotic-lasit suojaavat silmiä sekä pysyvät silti napakasti päässä, verrattuna moniin muihin perinteisempiin uimalaseihin. Lasit istuvat erittäin mukavasti ja tiiviisti.

Aphotic-laseissa on kätevä pikakiristys, jolloin niiden säätäminen sopivaksi ei vaadi sorminäppäryyttä eikä hyviä hermoja. Lasit ovat todella miellyttävät päässä, ne pitävät veden ulkopuolella eivätkä paina silmänympäryksiin kaikkien vihaamia uurteita.

Aphotic-lasit ovat keränneet paljon kehuja, lähes jokainen, joka ne päähänsä on laittanut, nin suositellut niitä vilpittömästi. Lasien mukana tulee huippuhyvä kova vetoketjullinen kova kotelo!