Huub Altair -uimalasit

59,90 

Huub Altair -uimalasit ovat supertyylikkäät, ja niissä on vaihdettavat linssit, jotka saat nyt myös vahvuuksilla! Keltaiset linssit soveltuvat avoveteen pilvisille päiville ja hopeiset halliuinteihin ja niiden tilalle saa myös halutessaan vaihtolinssit miinusvahvuuksilla!

Vahvuudet voi hankkia erikseen verkkokaupastamme.

4 varastossa

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Huub Altair-lasien mustat linssit ovat erinomaiset kirkkaaseen auringonvaloon, keltaiset linssit soveltuvat avoveteen pilvisille päiville ja hopeiset halliuinteihin. Altair -uimalasit ja niiden vaihtolinssit toimitetaan kovassa Huub-kotelossa, jossa lasit pysyvät ehjinä silloin, kun niitä ei käytetä.

Suunnistusongelmat avovedessä tai ylipäätään uidessa vähenevät nyt, kun Altair-lasit saa myös kauan kaivatuilla vahvuuksilla (ostettava erikseen). Altair-laseihin on saatavilla vahvuuksilla varustetut linssit, jotka on saatavilla puolen diopterin välein välillä -1.5 – -6.0, jolloin uimalasien taittovoimakkuus eroaa enintään 0.25 diopteria omasta näöstäsi ollen riittävä saavuttamaan hyvä näkökyky vedessä. Saat valittua linssit myös eri vahvuuksilla molempiin linsseihin, jolloin saat Altair-lasit sopimaan hyvin lähelle omaa näkökykyäsi.

Tekniset tiedot
  • Mustat linssit auringonvaloon
  • Keltaiset linssit avoveteen pilviselle päivälle
  • Hopeiset linssit halliuinteihin
  • Lisävarusteiset vahvuuksilla ostettavat linssit maksavat 14,90 euroa/kappale.